Svadba
Facebook Printscreen
Svadba, Foto: Facebook Printscreen

Nesvakidašnje scene snimljene su u petak u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu. Još u ranim jutarnjim satima prašinu su digli svadbeni ukrasi koji su se pojavili na balkonu osmog paviljona i na vratima sobe Karmen Vrankulj, devojke iz Biograda. Ubrzo se pojavio i njen izabranik Matija Posavec, 27-godišnji mladić iz Svetog Ivana Zeline, koji je sa svatovima i rodbinom došao po mladu.

Pročitajte još:

Fešta je privukla i pažnju brojnih studenata koji žive na Savi koji su kroz prozore svojih soba snimali sve. Snimci su postali hit na društvenim mrežama.

Nakon pola sata ovaj se par zaputio prema crkvi Sveta Mati Slobode, u kojoj se održao obred, a potom na feštu u mladićevo rodno mesto.

- Najlepše hvala svim dragim ljudima koji su nas juče ispratili i poželili najlepše želje, a posebno smo zahvalni na tome što niko nije zvao obezbeđenje. Hvala upravi doma na našoj zastavi i svima koji su uveličali naš dan.

Preporučujemo još:

Puuno pozdrava od vaših mladenaca - napisali su mladenci pored fotografije koju su objavili u grupi Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava" na Fejsbuku.