Hrvatska policija maltretira izbeglice
Printscreen Youtube
Hrvatska policija, Foto: Printscreen Youtube

Maskirani napadači upali su u kafić u Uzdolju, u opštini Biskupija kod Knina, i napali ljude koji su gledali prvu utakmicu play-ofa Lige šampiona, između Crvene Zvezde i Jang Bojsa i Berna u Švajcarskoj (2-2), preneli su hrvatski mediji uz fotografiju oštećenog ugostiteljskog objekta.

PROČITAJ JOŠ:

Povređeno je petero, među njima i maloletnik.

- Oko 22.30 smo primili poziv iz Uzdolja da su u ugostiteljski objekat uletele za sada nepoznate osobe, i prvo verbalno, a zatim i fizički napali goste. Pritom je pet ljudi lakše povređeno, oštećen je inventar ugostiteljskog objekta, a jedan od povređenih je maloletnik - rekla je portparolka šibensko-kninske policija Marica Kosor te dodala:

- Ubrzo potom dobili smo dojavu i o incidentu u ugostiteljskom objetku u Đevrskama, gde su nepoznati počinitelji oštetili ugostiteljski objekat.

Povređeno devetogodišnje dete

Hrvatski mediji pišu da su u kafiću u trenutku napada bile i žene i deca i dodaju kako je vlasnik ugostiteljskog objekta dobio udarac bocom u glavu.

Muškarac ubijen ispred restorana, policija blokirala grad!

AUTOR: Indeksonline/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 23:56 - 22.08.2019. 00:35 K.B. ubijen je iz vatrenog oružja u restoranu "Dar" u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru. Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza * Muškarac ubijen ispred restorana u Novom Pazaru * Ekipa Hitna pomoći koja je stigla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt * Prema još nepotvrđenim informacijama osumnjičeni B.B.

Kako navodi "Index.hr", povređeni maloletnik je zapravo dete od samo devet godina, a jedna od napadača je tokom divljanja ima i mačetu.

Index navodi i da je u napadu učestvovao oko 15 maskiranih napadača, a da su gosti pretrpeli razne povrede, od podliva do posekotina.

BONUS VIDEO: