Andrija Mandić
PrintscreenFacebook
Andrija Mandić

PrintscreenFacebook

Andrija Mandić, Foto: PrintscreenFacebook

- Na našu politiku utiču samo građani, koji su nam dali poverenje na izborima i niko drugi. Mi nikada nismo trčali po ambasadama i takođe nikad nismo tražili od nekog da nam dozvoli da uradimo ovo ili ono - rekao je Mandić.

Mandić je još jednom potvrdio da je Dražen Medojević bio najbolje rešenje za direktora Uprave policije.

- Ono što bi nama možda dalo neko uverenje da mi imamo pogrešnu predstavu, da možda mi nismo u pravu, bila bi činjenica da Brđanin nakon smene pomoćnika, te iste pomoćnike suspenduje, posebno one koji su osumnjičeni za najteža krivična dela i povezani su sa organizovanim kriminalom, da im oduzme policijske značke, službeno naoružanje, otvori istragu protiv njih i krene u postupak utvrđivanja njihove imovine i lica povezanih sa njima- naveo je Mandić.

On je istakao da se mora istražiti na koji način su pojedini policijski službenici sa platama od 500 ili 600 evra, stekli milione.

- Za neke se govori i desetine miliona evra, što nekretnina, što vrednosti sa kojom raspolažu, pa da se onda mogu upariti podaci da li su ti štitili Crnu Goru, da li su sprovodiili zakon ili su punili vlastite džepove, njihove i njihovih prijatelja, tako što su bili sastavni deo velike organizovane kriminalne grupe - rekao je Mandić.

Pročitajte još:

Komentari (1)

deda

25.02.2021 08:18

Sve se zna ali kriminalci jos uvek su na vlasti.