Selo
Google street view
Selo

Google street view

Predgradje Bihaća, Foto: Google street view

Šesnaestogodišnju devojčicu iz Bihaća majka je terala na seksualni odnos od januara do 11. aprila, kada je devojčicina baka prijavila slučaj policiji.

Pročitajte još:

 

Ovog puta otišla je kod nekog muškarca u Veliku Kladušu, a u januaru je nagovorila svoju ćerku da dođe kod nje. Govorila je da će joj sve obezbediti samo da dođe da živi sa njom, kaže izvor Avaza.

"Kada je šesnaestogodišnjakinja došla u Veliku Kladušu, odmah je upoznala i brata novog muža svoje majke. Govorila joj je da će imati svoju sobu ako ode u kuću 32-godišnjeg M. F. Otišla je i tada za devojčicu počinje pakao", navodi šokantne detalje izvor.

Preporučujemo i ovo:

 

Baka je pozvala policiju čim je saznala od komšije iz Velike Kladuše da je njena unuka „ustupljena muškarcu dvostruko starijem od nje“. U međuvremenu su uhapšeni i M. F. i njena majka. Istražitelje je šokiralo ponašanje M. F., jer u seksualnom odnosu sa maloljetnicom nije video ništa sporno.

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću devojčici je urađen ginekološki pregled i uvrđeno je da je imala seksualni odnos.