RASPAD MONTIRANIH PROTESTA! Lider grupe "Pravda za Davida" dala OTKAZ, napušta Republiku Srpsku i seli se u ovu zemlju!

Danijela Daca Ratešić-Došen, jedan od lidera grupe "Pravda za Davida", dala je ostavku na mesto predsednika organizacije "Budimo ljudi", a kao razlog je navela trajno preseljenje u drugu državu.

Davor Dragičević
Davor Dragičević, Foto: AP/ Darko Vojinović

- Dragi prijatelji, dužni smo vas obavestiti da je u decembru prošle godine, naš suosnivač i doskoro predsednica Danijela Ratešić dala ostavku na mesto predsednika organizacije zbog ličnih razloga i trajnog preseljenja u drugu državu. Izuzetno nam je žao jer je itekako doprinela radu naše i vaše organizacije. Na sledećoj izbornoj skupšitini ćemo odlučiti ko će to biti novi predsednik. Daco, hvala od tima za sve tvoje volonterske sate - navodi se na Fejsbuk grupi "Budimo ljudi".

Spekuliše se da će Ratešić-Došen traži azil u Švajcarskoj.

Ratešeić-Došen je saslušana u policiji nakon nemira u Banjaluci koji su nastali tokom prvog prijavljenog skupa "Pravda za Davida" 30. decembra i protiv nje je podnesen izveštaj.

Nemiri su doveli do otkazivanja koncerta Harisa Džinovića, Dečije nove godine, kao i dočeka Nove godine na otvorenom. Ovo je bio prvi put od rata da Banjaluka nije imala organizovan javni doček Nove godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi