Helikopter
screenshoot/Youtube
Helikopter

screenshoot/Youtube

Helikopter, Foto: screenshoot/Youtube

Kako se nezvanično saznaje, radi se o supružnicima Goranu i Martini Roso i još jednoj osobi inicijala S. S. Svo troje su osumnjičeni za više krivičnih dela.

Pretres je izvršen na pet lokacija a Miloš Brkić ,načelnik Policijske uprave Banjaluka je rekao kako su od pomenute trojke oduzete određene stvari.

-Pronađen je i oduzet helikopter, jer postoje osnovi sumnje ,da je falsifikovana dokumentacija za isti. Za sada je pronađena i oduzeta veća količina novca ,uređaji za ometanje i prislušni uređaji ,više mobilnih telefona i sim kartice - rekao je Miloš Brkić.

Uhapšeni se terete za pretnje policijskim službenicima, pribavljanje protivpravne imovinske koristi,a uhapšena Martina Roso ,tereti se za falsifikovanje diplome i neovlašćeno pružanje stomatoloških usluga.

Jovan Stojičić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU Banjaluka je rekao, da je Martina Roso ,na osnovu falsifikovane diplome stekla zvanje magistar master stomatolog i na osnovu toga otvorila stomatološku ordinaciju gde je neovlašteno pružala zubarske usluge. 

Pročitajte još: