TELO IZVUKAO RIBAR! Lana (19) je pronađena u reci! Brutalno je ubijena, a sada je otključan njen telefon! U njemu su ključni dokazi!

Veštačenje bi trebalo biti završeno sutra, a svi podaci biće prosleđeni tužiocima koji vode istragu.

Lana Bijedić
Lana Bijedić, Foto: Facebook printscreen

* Stručnjaci iz Federalne uprave policije (FUP) užurbano izvlače podatke iz mobilnog telefona surovo ubijene Lane Bijedić (19)

* Njeno telo je pronađeno pre mesec dana u reci Studenčici

Pročitajte još

* Veštačenje bi trebalo biti završeno sutra

Podsećanja radi, Lanin telefon pre nekoliko dana uspeli su otključati nemački stručnjaci u jednoj privatnoj agenciji i od tada je tada na veštačenju u prostorijama FUP u Sarajevu, a po naredbi Tužilaštva ZHK.

Kako je za Avaz nezvanično rečeno, osim poziva i poruka, proveravaju se i svi pozivi koji su upućeni s besplatnih mobilnih aplikacija, poput Vajbera, Signala, Vocapa. Do sada je izvučeno na desetine poruka i poziva, koji će pomoći istražiocima da sklope motiv ovog stravičnog ubistva.

UBIO VIŠE OD 80 LJUDI "Svejedno mi je hoću li ubiti čoveka ili kokošku!" Spasoje je sa 18 godina razmišljao samo o devojkama, sa 19 je dobio nadimak "monstrum"

Tužioci već imaju listing poziva na dan ubistva, a koji su dobili od mobilnih operatera. Ali, on navodno nije od velike pomoći. Sada se utvrđuje šta je i kome slala Lana na Viber kobnog dana, a ko je nju zvao, što je nezvanično navedeno i u naredbi pripadnicima FUP.

Veštačenje bi trebalo biti završeno sutra, a svi podaci biće prosleđeni tužiocima koji vode istragu.

NIŠTA IM NIJE SVETO Srbi sa Kosova besni! Jedva obučena Albanka snimala spot u Crkvi Svetog Nikole u Prištini! Video obiluje polunagim scena! (FOTO)

Za sada tužioci, koji nemaju skoro nikakav čvrst trag ko je ubio Lanu, sve nade polažu u veštačenje njenog mobilnog telefona i komunikaciju koju je ostvarivala putem Vibera.

Pogotovo poruke koje je upućivala i kome te zašto je kobnog dana iz Mostara, u kojem je živela, krenula autobusom put Čapljine. Zapis te komunikacije krije njen telefon.

I dalje traju saslušanja

U Ministarstvu unutrašnjih poslova ZHK i u Tužilaštvu ZHK čekaju, takođe, i na rezultate brojnih drugih veštačenja. Ali, i dalje se saslušavaju brojne osobe te se analiziraju brojni snimci izuzeti s videonadzora objekata u Čapljini koji pokazuju tok njenog kretanja.

3 DANA i 3 NOĆI IMAO SEKS SA SUPRUGOM DOK JE KRVARILA Na kraju je i preminula! Nakon 8 godina mladoženja manijak konačno dobio kaznu!

Tokom dosadašnje rekonstrukcije njenog kretanja, utvrđeno je da je od autobuske stanice u Čapljini pješačila do naselja Trebižat. Viđena je i na vijaduktu Studenci, ispod kojeg je njeno telo u reci Studenčici kod Ljubuškog u večernjim satima pronašao lokalni ribar.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi