MILO SE SPASIO? Krivokapić se oglasio posle slavlja, ali ono što je rekao je sve začudilo!

Zdravko Krivokapić nosilac liste koalicije Za budućnost Crne Gore", i kako sada stvari stoje mandatar za sastav nove crnogorske vlade, pauzu skupštinskog zasedanja iskoriostio je da građanima Crne Gore još jednom čestita na pobedi, ali i da objavi da će prvi princip nove vlasti biti "uređenje države" .

Zdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen youtube

- Prvi princip delovanja nove vlasti će biti da uredimo državu - nećemo se svetiti i nije bitan bilo čiji interes osim interesa građana. Ja sam toliko radostan danas da se trudim da ne pustim suzu - napisao je Krivokapić na Tviteru.

Ukupan broj glasova: 122

  • Da: 66% (81)
  • Ne: 34% (41)

- Dižem čašu u znak zahvalnosti Crnoj Gori. Pobedio je narod, prvi put u istoriji Crne Gore pobedila je demokratija. Mi nismo mogli dobiti veći dobitak od slobode. U ovoj Crnoj Gori nema pobednika i poraženih. Ne rušimo državu - rekao je Krivokapić u skupštinskom holu.

- Nećemo se svetiti, a dovešćemo sve ka poznaniju prava. Cilj nam je da Crna Gora liči na Luksemburg gde je korupcija svedena na nulu. Uzdržavam se da ne pustim suzu radosnicu - dodao je budući manadatar za sastav nove crnogorske Vlade.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi