SRBIJA IZRUČILA CRNOJ GORI OZLOGLAŠENOG UBICU Kristian Gondi Nemca iskasapio i bacio u more kod Budve

Kristijan Gondi (43) je potraživan po naredbi Osnovnog suda u Podgorici radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 30 godina zbog krivičnog dela teško ubistvo

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

Srbija je danas Crnoj Gori izručila Kristijana Gondija osuđenog u toj zemlji za teško ubistvo, saopštila je Uprava crnogorske policije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, Kristijan Gondi (43) je potraživan po naredbi Osnovnog suda u Podgorici radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 30 godina koja je izrečena presudom Višeg suda u Podgorici, zbog krivičnog dela teško ubistvo.

Gondi je s još jednim licem 7. februara 2005. godine u Budvi, sa umišljajem, iz koristoljublja lišio života K. D, udarajući ga metalnom šipkom i nanoseći mu telesne povrede od kojih je nastupila smrt, navedeno je u saopštenju.

Gondi je prošle godine uhapšen u Srbiji, a kako su ranije pisali mediji, osuđen jer je 2005. godine u naselju Drobnići koje pripada opštini Budva, zajedno sa saučesnikom S.R. u nameri pribavljanja imovinske koristi kroz prisvajanje imovine, lišio života državljanina Nemačke K. D., a potom, radi prikrivanja tragova krivičnog dela, takođe sa S.R. nasilno raskomadao telo žrtve na delove koje su potom umotali, odvezli do mora i izbacili u vodu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi