Mirna Nikčević
screenshoot/Facebook
Mirna Nikčević

screenshoot/Facebook

Mirna Nikčević, Foto: screenshoot/Facebook

Nikčevićeva je pre dve godine raskrinkana kao narkomanka i čak svedočila protiv izvesnog Mihaila Radonjića da joj je prodavao drogu. 

U sudskom spisu pod oznakom K. BR.75/17 navodi se da je ova vatrena obožavateljka Mila Đukanovića od Radonjića kupovala heroin, a pala je prilikom kupovine suboteksa, koji heroinski zavisnici koriste kao zamenu za heroin.

Anketa

Alo!

Mirna Nikčević je upravo zbog narkomanske zavisnosti hitno povučena iz diplomatske misije Crne Gore u Briselu, što joj je bila dužnost pre ove u crnogorskoj ambasadi u Turskoj.

- Ona je u Briselu takođe bila savetnica u ambasadi, a zbog konzumiranja psihoaktivnih supstanci mandat joj je ranije prekinut i vraćena je u zemlju. Izbacivali su je i iz ministarstva spoljnih poslova Crne Gore zbog dugogodišnjeg problema sa zavisnošću, ali je nekako uvek bila vraćana na posao. Otkriveno je i da je krala koleginicama pare iz torbi - priča sagovornik.

Zoran Vujović, glumac, Srbi

printscren youtube

Mirna Nikčević je s mesta savetnika ambasadora najvatrenije podržala antisrpsku politiku crnogorskog predsednika, pa je poručila da bi spalila sve Srbe.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

vota

23.06.2019 13:51

Cudi me da je Milo nije poslao u Kolumbiju nego u Tursku manje bi krizirala a i cesce bi se vidjala sa Crnogorskim trgovcima.