Prodavnica, šoping
Alo!/ Masanori Jošida
Prodavnica, šoping

Alo!/ Masanori Jošida

Prodavnica, šoping, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Dodala je da će kazna za onoga ko otvori trgovinu biti od 1.000 do 10.000 evra. Kako je navedeno, moguće je i trajno zatvaranje objekta, prenosi podgorički portal Investitor.

PROČITAJ JOŠ:

Trgovina na veliko i trgovina na malo, kako je propisano novim zakonom, ne može da se obavlja nedeljom i u dane državnih i drugih praznika.

Izuzeci važe samo za apoteke, specijalizovane prodavnice ili kioske za prodaju hleba, pekarskih proizvoda i kolača, kao i za prodavnice cveća, suvenira, štampe, sredstava za zaštitu bilja ili pogrebne opreme, benzinske stanice i prodavnice za trgovinu na malo u okviru benzinskih stanica.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

Predviđeno je i da nedeljom rade pijace sa tezgama, vitrinama i automatima izvan pijaca i pokretnim prodavnicama, kao i objekti smešteni unutar zatvorenih područja autobuskih i železničkih stanica, aerodroma i luka.

Zakon stupa na snagu u ponedeljak 14. oktobra.

BONUS VIDEO: