POLICIJA ZATEKLA HOROR PRIZOR ISPRED KAFIĆA Konobaricu Sanju udario ljubavnik, ona dohvatila nož i ubila ga! Na saslušanju sve vreme ponavljala jednu rečenicu

Tahirović je zadobio više uboda u stomak

Kafić, bašta, Beograd
Kafić, bašta, Beograd, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Sanja Đonlić (42) uhapšena je u nedelju zbog sumnje da je u kafiću "Astor" u Travniku nožem ubila Husu Tahirovića (58), vlasnika ovog objekta i svog ljubavnika.

Reč je o ljubavnoj svađi koja se pretvorila u tuču u kojoj je Đonlićeva dobila udarac od Tahirovića, a potom je zgrabila nož i ubila ga, nezvanično saznaje Avaz.ba.

 

Prema rečima Hasana Hodžića, portparola policijskog komesara MUP-a SBK, policija je u nedelju oko 6.30 sati primila poziv, pa su policajci odmah izašli na teren, gde su zatekli telo muškarca. Naknadnom proverom utvrdili su da se radi o Husi Tahiroviću.

Đonlićeva je privedena i saslušana u prisustvu advokata u prostorijama MUP-a SBK.

 

Nezvanično, tokom davanja iskaza govorila je da se ne seća događaja. Određeno joj je zadržavanje od 24 sata,nakon čega će je saslušati kantonalni tužilac.

Prema nepotvrđenim informacijama, Tahirović je zadobio više uboda u stomak. Travničani ga poznaju kao uzornog građanina i dugogodišnjeg radnika tamošnjeg Doma zdravlja, koji iza sebe nema kriminalnu prošlost.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi