Ivica Dačić i Kolinda Grabar-Kitarović
Privatna arhiva
Ivica Dačić i Kolinda Grabar-Kitarović

Privatna arhiva

Ivica Dačić i Kolinda Grabar-Kitarović, Foto: Privatna arhiva

Kabinet predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović saopštio je da u Njujorku nije održan bilateralni sastanak sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

PROČITAJ JOŠ:

"Hrvatska delegacija je srpsku srela na hodniku, kao i desetine drugih. Ako predsednica nekog pozdravi, to nije bilateralni sastanak", komentar je iz Kabineta predsednice na saopštenje srpskog Ministarstva spoljnih poslova.

Sastanka nije bilo niti je u planu, dodaju iz Kabineta predsednice Hrvatske.

Ivica Dačić i Kolinda Grabar-Kitarović

Privatna arhiva

Ivica Dačić i Kolinda Grabar-Kitarović, Foto: Privatna arhiva

Međutim zvaničan sajt Ujedinjenih nacija demantuje predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.

Otkrio užasnu tajnu koju kriju skladišta na Kosovu! Svi smo u opasnosti!

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:11 - 24.09.2019. 11:32 Frapantni podaci * Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja * Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana * Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

Naime, na samom početku video snimka koji je objavljen na Ist Riveru vidi se kako Kolinda Grabar Kitarović i Ivica Dačić razgovaraju u sali, a ne u hodniku. Svo vreme "stražu" im pravi hrvatski ministar.

U sali dok su Dačić i Kitarevićeva razgovarali bili su i Donald Tramp, Majkl Pompeo, Majk Pens, Gutijere i ostali svetski zvaničnici, te se nikako ne može reći da je ovaj sastanak bio u hodniku.

BONUS VIDEO: