Uviđaj nakon ubistva
Vladimir Marković Alo
Uviđaj nakon ubistva

Vladimir Marković Alo

Uviđaj nakon ubistva, Foto: Vladimir Marković Alo

Hapšen je početkom ove godine zbog osno­va­ne sum­nje da je ba­cio eks­plo­ziv­nu na­pra­vu na ku­ću u ko­joj je sta­no­va­la J.J.

Pročitjate još:

 

Na­pad se do­go­dio 2. ja­nu­a­ra u na­se­lju Za­go­rič, a Ka­le­zić i J.J. su ra­ni­je bi­li u emo­tiv­noj ve­zi, a u to vre­me su bi­li u sva­đi. Po­li­ci­ja je do izvršioca do­šla na osno­vu tra­go­va ko­ji su ve­šta­če­ni u Fo­ren­zič­kom cen­tru, a ko­ji su na­đe­ni na li­cu me­sta.

Po­li­ci­ja je u star­tu sum­nja­la da je Ka­le­zić po­či­nio kri­vič­no de­lo, jer je bio u sva­đi sa J.J., ali ni­­su ima­li ma­te­ri­jal­nih do­ka­za da ta sa­zna­nja potkrepe.

Me­sec da­na ka­sni­je, po­čet­kom fe­bru­a­ra, Ka­le­zić, ko­ji je bez­bed­no­sno in­te­re­sant­no li­ce, uhap­šen je u cen­tru Pod­go­ri­ce zbog sumnje da je napao jed­nog pri­pad­ni­ka In­ter­vent­nog vo­da po­li­ci­je.

Sa njim u dru­štvu je bi­la J.J., kod ko­je je pro­na­đen pi­štolj. Do in­ci­den­ta je do­šlo u jed­nom ugo­sti­telj­skom objek­tu u Her­ce­go­vač­koj uli­ci.

 

 

Ve­se­lin Ka­le­zić je osu­đi­van zbog ubi­stva u cen­tru Pod­go­ri­ce sre­di­nom de­ve­de­se­tih. Ta­da je, ka­ko se sum­nja, pu­cao u jed­nog mla­di­ća u bli­zi­ni zgra­de Pred­sed­ni­štva.

U po­sled­njih ne­ko­li­ko me­se­ci ovo je tre­ći slu­čaj ko­ji je pod­go­rič­ka po­li­ci­ja ra­sve­tli­la ka­da su u pi­ta­nju bom­ba­ški na­pa­di. Ne­dav­no je slo­bo­de li­šen Va­si­li­je Šun­dić, zbog sum­nje da je na ku­ću po­ro­di­ce Vu­ko­vić ba­cio di­na­mit. Ta­ko­đe, zbog bom­ba­škog na­pa­da u istom na­se­lju slo­bo­de je li­šen Alek­san­dar Ke­ko­vić.