DANAS NA SNAGU STUPA NOVI ZAKON O TRGOVINI! Ko bude radio, sledi mu drakonska kazna i katanac na prodavnicu!

Svaka naredna nedelja će za trgovce u Crnoj Gori biti neradni dan

Prodavnica, pijaca
Prodavnica, pijaca, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Nove odredbe crnogorskog Zakona o unutrašnjoj trgovini stupile su na snagu, a prva neradna nedelja u crnogorskim prodavnicama je upravo ova danas.

ŽIVI SA OSTALIM RADNICIMA Bivši gradonačelnik Petar u Irskoj radi kao magacioner, a plata koju prima je pravo iznenađenje!

Ko se ogluši o tu odredbu zakona i nastavi da radi nedeljom, sledi mu novčana kazna i privremeno zatvaranje prodajnog objekta.

Srbin nabio gas na 300 na sat, pa izgubio kontrolu, automobil se okretao na auto-putu! Kada su ga izvukli ostali su u šoku! (FOTO)

AUTOR: D. Ćuruvija DATUM I VREME: 20.10.2019. 07:08 Srbin star 19 godina slupao je prekjuče u Švajcarskoj skup sportski automobil jer ga je vozio najmanje 300 kilometara na sat!

Trgovina na veliko i trgovina na malo, kako su pojasnili ranije iz tamošnje Uprave za inspekcijske poslove, ne može da se obavlja nedeljom i u dane državnih i drugih praznika određenim zakonom kojim se uređuju državni i drugi praznici.

HRUSTIĆ U SOBI ZATEKAO SUPRUGU I NJENOG LJUBAVNIKA NAGE Uzeo je sekiru i nož, pa krenuo mahnito da ih kasapi! Ovakav zločin region ne pamti!

Zakonskoj odredbi o neradnoj nedelji ne podležu apoteke, pekare, cvećare, suvenirnice, kiosci, prodavnice sredstava za zaštitu bilja ili pogrebne opreme, benzinske pumpe i prodavnice u okviru njih, pijace, štandovi, tezge, vitrine i automati izvan pijaca i pokretne prodavnice.

Kako se navodi, izuzete su i prodavnice, kiosci i automati smešteni unutar zatvorenih područja autobuskih i železničkih stanica, aerodroma i luka, štandovi i kiosci u kojima se prodaje roba za vreme održavanja priredbi, festivala i manifestacija, sajmova i za vreme javnog prikazivanja filmova, skladišta za trgovinu na veliko.

BAKIR IZETBEGOVIĆ PONOVO PRETI NA KOMEMORACIJI Moj otac se borio da povrati islam u Bosnu i u tome je uspeo! Očuvanje države još završeno, ali ima velike šanse da i to na pravi način završimo

U saopštenju se upozorava i apeluje na sve privredne subjekte, na koje se odnosi propisano ograničenje, da poštuju obavezu, kako bi izbegli novčane kazne i privremeno zatvaranje.

GRAĐANI OPKOLILI POLICAJCE! Zbog dve majice jedva spasili žive glave! Hteli da ih privedu u stanicu, a onda je celoj ulici pao mrak na oči! (VIDEO)

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi