FILMSKA POTERA ZA SRBIMA PO SLOVENIJI Kao u akcionim filmovima! Lovili ih po auto-putu, udarili u policijsko vozilo, a onda se na kraju zakucali u bankinu!

Čeka ih pet godina robije

slovenačka policija
slovenačka policija, Foto: Printscreen Youtube

*Dvojica državljana Srbije uhapšeni u Sloveniji

* Uhvaćeni u švercu migranata

* Pokušali da pobegnu, ali su uhvaćeni posle potere na auto-putu

Policija je krenula u poteru, koja se završila kada je automobil kojim je upravljao jedan od Srba udario u policjski automobil i zakucao se u bankinu na autoputu.

Naoružane i maskirane grupe love ljude po šumama! Policija i vojska nemoćne

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 08:39 - 10.08.2019. 09:14 Spremni da pucaju Žica, granica, migranti, Foto: Alo.rs * Organizovane grupe love migrante * Spremni i da pucaju Kako navodi ta televizija, Blaž Zidar svakoga dana uz žičanu ogradu hoda i po desetak kilometara, jer, kako kaže, osim što je granica na nekim delovima propusna, policija na ilegalne prelaske žmuri.

 

Kako prenosi STA, u automobilu je pronađeno 10 Pakistanaca i dva Indusa sakrivena iza zadnjeg sedišta.

 

Suvozač je pobegao iz automobila, ali su ga policajci pronašli.

Oba srpska državljanina su pritvorena i biće optužena za krijumčarenje ilegalnih migranata, za šta je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

SLOVENAČKI PREMIJER OPLEO PONOVO PO EVROPSKOJ UNIJI U Briselu nam trebaju novi ljudi, a ne oni koji su sedeli u salama dok se na Balkanu umiralo

BIVŠA JUGOSLOVENSKA REPUBLIKA SPASAVA ASANŽA! Amerikanci mu spremaju ELEKTRIČNU STOLICU, ali naše komšije imaju plan koji će razbesneti Vašington!

JEDNA OSOBA UBIJENA! Nepoznati čovek pokušao da otme gradski autobus!

BONUS VIDEO:Helikopter na Novom Beogradu

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi