JEDAN U BEKSTVU, DRUGI U ZATVORU Jovica i Igor Vukotić objavili čitulje ubijenom ocu preko cele strane, a ono što su napisali govori šta im je sledeći korak! (FOTO)

Potresno!

Dejana Živković, Vesko Vukotić i Borivoje Borović
Dejana Živković, Vesko Vukotić, Foto: Vladimir Marković

Jovan i Igor, sinovi Veselina Veska Vukotića (69) koji je ubijen u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Kotoru 20. aprila, objavili su čitulje ocu u Politici, zakupivši po jednu čitavu stranicu.

Sinovi Veska Vukotića, koji važe za vođe tzv. škaljarskog klana, zakupili su u dnevnom listi Politika po jednu celu stranicu, kako bi se oprostili od oca.

- Ne dadoše nam da se poslednji put oprostimo pred tvoj vječni odlazak na junačko Čevo. Dostojanstveno si živio, uzdignute glave koračao, uvijek nam govorio da je život prolazan, a obraz vječno traje. Nećemo te nikad iznevjeriti. Počivaj mirno i spokojno pored Serdara i Vojvoda koji krase istoriju naše familije - napisao je ispod fotografije oca Jovan Jovica Vukotić koji u zatvoru u Beogradu izdržava kaznu zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša.

Čitulja Vesku Vukotiću
Čitulja Vesku Vukotiću, Foto: Alo!

Drugi sin, Igor Vukotić napisao je:

- Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počlivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom. Nek ti je vječna slava i hvala ti!

Čitulja Vesku Vukotiću
Čitulja Vesku Vukotiću, Foto: Alo!

Da podsetimo, Kotoranina Veselina Vukotića (69), ispred njegove kuće je zasad nepoznata osoba ubila iz pištolja, ispalivši mu u grudi osam metaka, ne ostavljajući nadu da bi mogao da preživi. Svi napori kotorskih lekara da ga spasu bili su uzaludni.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi