policijska traka policija mesto zločina ubistvo
Alo!/Dejan Briza
policijska traka policija mesto zločina ubistvo

Alo!/Dejan Briza

policijska traka, Foto: Alo!/Dejan Briza

U blizini brane jezera Krupac u nikšićkom naselju Kočani juče je pronađeno telo osamnaestogodišnje K. R. Policija sumnja da je devojka ubijena, a za zločin je osumnjičen maloletni Nikšićanin (16).

On je uhapšen samo nekoliko časova nakon pronalaska tela i uz krivičnu prijavu priveden u Više državno tužilaštvo u tom gradu.

Pročitajte još:

Brojne povrede

Telo nesrećne devojke bilo je okrenuto licem prema zemlji, a zbog rana je policija odmah posumnjala da je u pitanju ubistvo zbog čega su sinoć izvršili blokadu grada i pojačali kontrole, piše "Dan".

Zločin iz strasti?

Uprava nikšićke policije juče je organizovala pres konferenciju povodom pronalaska tela i maloletnika koji se sumnjiči za njeno ubistvo. Pomoćnik direktora za sektor kriminalistike Enis Baković potvrdio je da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana, nanetih hladnim oružjem, što govori da je najverovatnije reč o zločinu iz strasti.

Devojka (24) digla ruku na sebe. Sugrađani u šoku

AUTOR: Avaz.ba /Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 09.09.2019. 08:41 Smrt nastupila vešanjem Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza Dvadesetčetvorogodišnja I. K. iz Jajca pronađena je mrtva u porodičnoj kući, a smrt je nastupila vešanjem. Građani Jajca su u šoku. Nakon Zeničanke Naide Čičak, ovo je drugo samoubistvo u BiH mlade devojke u poslednjih 10 dana.

- Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i uz krivičnu prijavu biće priveden u Više državno tužilaštvo - kazao je Baković.

Državna tužiteljka Danka Ivanović Đerić rekla je da je tužilaštvo izdalo naredbu za obdukciju tela, kao i da je protiv osumnjičenog podneta krivična prijava, ali nije mogla da pruži više detalja o ubistvu i uhapšenom maloletniku.

Čuvao stoku, pa pronašao telo

Telo je oko 18.30 časova pronašao mještanin Kočana, koji je u neposrednoj blizini čuvao stoku i odmah je pozvao policiju. K. R. je pronađena iza krupačke brane, u kanalu u topolama, a meštanin koji ju je pronašao, policiji je ispričao da u tom kanalu poslednjih meseci nema vode.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!