Mostar
Youtube/Printscreen
Mostar

Youtube/Printscreen

Mostar, Foto: Youtube/Printscreen

Nekompletni posmrtni ostaci najmanje triju osoba ekshumirani su u nedelju na lokalitetu Bišće polje zbog čega se čekaju rezultati DNK analiza.

 

Stalno je na lekovima za smirenje, a sada traži premeštaj u jednu zloglasnu ustanovu

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 18.08.2019. 09:20 Pokušava da se izvuče na sve načine. Bojan Jovanovski, Boki 13, Foto: Printscreen Youtube/МАКФАКС Bojan Jovanovaski - Boki 13, nakon što je uhapšen zbog afere "Reket", iz pritvora preti onima kojoi su potencijalno umešani u ovaj korupcionaški skandal.

- Nakon ekshumacije pronađeni posmrtni ostaci su prevezeni u Gradsko groblje Sutina u Mostaru, gde će biti obavljena obdukcija i uzeti koštani uzorci kako bi se uz pomoć DNK analize utvrdio identitet osoba čiji su ostaci pronađeni, odnosno utvrditi da li se radi o žrtvama iz proteklog rata ili pak starijim posmrtnim ostacima - kazala je za agenciju Fena portparolka Instituta za nestale osobe BiH Emza Fazlić.

 

Reči mitropolita od kojih bi se svaki pravi Crnogorac postideo: Objasnio razliku između Crne Gore i Montenegra (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 16.08.2019. 17:33 "Poricati trobojku, a predstavljati se za ministra Crne Gore, ne spada u normalne stvari" Amfilohije , Foto: Alo! M.Josida Mitropolit Crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da je najavljena krivična prijava ministra kulture Crne Gore Aleksandra Bogdanovića zbog koncerta održanog u Herceg Novom, "svedočanstvo nerazumlja".

Ekshumacijom je po naredbi Suda BiH rukovodilo Tužiteljstvo BiH. Osim istražitelja Instituta za nestale osobe BiH i Tužiteljstva BiH, ekshumaciji je prisustvovao i antropolog iz Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP).

Prema informacijama Instituta, pretpostavlja se da se u ovom slučaju radi o žrtvama srpske nacionalnosti sa područja grada Mostara.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista