UŽAS U CRNOJ GORI Jedno od omiljenih letovališta zatrpano smećem! Ovako izgleda mesto koje bi trebalo da liči na plažu

Jezivo!

Igalo, Herceg Novi, Foto: Profimedia

Plaža u Igalu zatrpana je smećem, a na potezu je Komunalna policija, koja je ranije najavila da će sve javne plaže i obala biti očišćeni pre novogodišnjih praznika.

 

Direktor Komunalnog preduzeća Čistoća Herceg Novi, Vladimir Arsić, rekao je da su plaže koje održava komunalno preduzeće očišćene, ali ne i one koje su date pod zakup.

 

Smeće koje je more izbacilo pre nekoliko dana se još nalazi u samom centru Igala kod Herceg novog kao i ispod mosta na samom ulazu u Igalo iz Tople. Nerad i neažurnost nadležnih se može videti i na svakom drugom koraku kroz grad.

On kaže da ga čudi da već nisu kažnjeni neodgovorni zakupci i istakao da je "ružno dočekati praznike sa ovakvim plažama".

 

"Svi zakupci/korisnici morskog dobra dužni su da kupališta održavaju čistim i urednim u skladu sa Ugovorom o korišćenju morskog dobra, a po istom su dužni da komunalni red na kupalištima održavaju tokom cele godine, naročito zimi. Na osnovu prijava kontrolora Morskog dobra, ovo preduzeće uputiće opomene zakupcima da očiste plaže", naveli su ranije iz JP Morskog dobra.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: dexi
  23/12/2018 - 13:42
  Smeće smeću. Nadam se da njihovim prijateljima siptarima to ne smeta
  • flamantes @dexi
   24/12/2018 - 10:16
   Zakupac plaže je iz Beograda, a lokalnu vlast vrše srpske stranke, u pravu si dexi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi