OSTAVIO JE DUBOKI TRAG Iznenada je preminuo srpski političar!

Tuga!

Nenad Kesić
Nenad Kesić, Foto: Printscreen

Nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nenad Kesić iznenada je preminuo u 69. godini.

Telegram saučešća uputila je predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Pročitajte još

Svojim radom i zalaganjem dao je doprinos jačanju najvišeg zakonodavnog organa Republike Srpske i ostaće upamćen kao poštovan i uvažen poslanik.

SPREMA SE NOVA KATASTROFA! Morača nabujala, vremensko zlo nastavlja da razara Crnu Goru ! Rastu nivoi reka i u Srbiji, RHMZ izdao još jedno upozorenje!

Kesić će biti sahranjen u petak, 8. novembra na porodičnom groblju u Elezagićima.

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je saučešće porodici Nenada Kesića, te istakao da je ovaj nekadašnji poslanik u Narodnoj skupštini ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Srpske.

- Njegov odlazak nenadoknadiv je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i saradnike - navodi Višković u telegramu saučešća.

Višković ističe da je sa tugom primio vest o smrti Nenada Kesića, nekadašnjeg poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iskrenog i predanog saradnika.

- Nenad Kesić je, svojim profesionalnim angažmanom i braneći interese Republike Srpske, ostavio dubok trag u javnom i političkom životu Republike Srpske - napomenuo je Višković.

NEPOZNAT ČOVEK SE JAVIO PORODICI BARBARE VITEZ! Slikao devojčicu u klubu! Njen otac odmah otišao u Budimpeštu, a tamo ga sačekalo užasno saznanje!

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je povodom smrti bivšeg narodnog poslanika Nenada Kesića uputio iskreno saučešće porodici.

- U teškim trenucima koji su zadesili porodicu Kesić, izražavamo poštovanje i saosjećamo sa njegovima najbližima, prijateljima i poštovaocima - napisao je predsednik Čubrilović u telegramu, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

ŠOK PRIZNANJE DRAGOJA IZ PRIBOJA! Ne zna šta ga je snašlo! Tvrdi da mu je ubistvo Jelene namestila jedna osoba!

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi