Miroslav Škoro
Printscreen
Miroslav Škoro

Printscreen

Miroslav Škoro, Foto: Printscreen

- Pitao sam se koja će biti kvaka na koju će se HDZ vaditi za lošu vladavinu u zadnje četiri godine i sad sam skužio da je to koronakriza koja je očito vama ispada dobrodošla, što je po meni skandalozno. Što se tiče pobačaja, lično i kao čelnik Domovinskog pokreta zalažem se da se život štiti do kraja. Država, ako drži do sebe, ima bezbroj mehanizama kako da pomogne svakoj porodici, ženi, majci koja se odlučuje na takav čin. Nismo mi primitivna zajednica, ne zabrana, ali učiniti sve da se sačuva život - rekao je Škoro.

Na upit šta ako žena zatrudni tokom silovanja, kaže:

- Ako žena zatrudni nakon silovanja, onda se mora dogovoriti s porodicom šta će učiniti.

Komentari (2)

Anci

18.06.2020 09:47

Ovaj je lud. To bi legalizovalo silovanje i ohrabrilo sve manijake da napadnu žene koje fiksiraju u svojoj bolesnoj svesti. Horor. Ovaj čovek je degenerik.

DJOLE

18.06.2020 23:18

Zeleo bih da pitam ovog politicara da neko siluje njegovu cerku i ona ostane trudna da li bi joj zabranio abortus ako ona nezeli to dete. Ima neuracunljivih ali ova je zreo za ludnicu VRAPCE koja se nalazi u Zagrebu. Zena koja je silovana ona je mucena izivljavao se nad njome i sad treba na nosi to dete 9 meseci u toku trudnoce treba da vodi racuna da to dete nebude povredeno, BLAGO TEBI SKORO ZASLUZIO SI DA BUDES DJUBRE NAD DJUBRETARIMA