NJEGOVA POLITIKA POSTALA JE PANIČNA Iza Milove odluke o zabrani ulazaka Srba u Crnu Goru stoji nešto strašno

Problemi

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ocenio je da odluku Crne Gore da ostavi zatvorenim granice za Srbiju i Republiku Srpsku vidi kao pokušaj i kalkulaciju vlasti u Podgorici da zatvaranjem granice olakša rešavanje problema sa srpskom zajednicom u toj zemlji.

Ne može se oteti utisku da iza takve odluke verovatno stoji nastojanje da se neka politička pitanja reše unutar same Crne Gore“, rekao je sinoć Dodik za Pink tv.

Crna Gora ovom odlukom pokazuje, ističe Dodik, negativan odnos prema srpskoj zajednici i SPC, što može da govori samo o panici te vlasti, tog režima koji kalkuliše da mu se zatvaranjem granice olakšava rešavanje tog problema.

Povezane vesti

 • Korisnik: boki
  27/05/2020 - 07:21
  Dokle mi srbi cemo biti naivni da nas svi iskoristavaju mi svima prasramo pruzamo ruku to vise niko nepostuhe.Samo reprocitet kako srbi imaju prava u reginu tako i nacionaln msnjine u Srbiji.Cesto u Srbiji drzava sce ispunhava nacionalnim manjinama vise nego za srbe.Vise zivi crnogoraca u Srbiji nego u CG i uzivaju i cak popunhavaju funkcihe u drzavi cak ima saznanha da crnogorski studenti skoluju u Srbiji o trosku Srbihe pa i vojnim skolama dokle ce srbin da izdrzava crnogorce
 • Korisnik: Dejan
  26/05/2020 - 15:16
  Nismo dobrodosli dole.. a kad pa jesmo?. Trebali bi i mi tako. Svi koji su crnogorci vratite se u svoju domovinu. Pa se tamo ....... a ne ovde zauzeli pola srbije sva pa su glavni
 • Korisnik: Jovo
  26/05/2020 - 11:24
  Litijama protiv diktatora.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi