DODIK OTKRIO SVE O IKONI Iza afere se krije velika priča! (VIDEO)

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik nakon odluke konzilijuma lekara Univerzitetskog kliničkog centar Republike Srpske i 16 dana borbe sa virusom korona, otpušten je na kućno lečenje.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: PrintscreenYoutube

Danas je na konferenciji za štampu, odgovorajući na pitanje o ikoni, poklonu za ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrova, rekao da je sve izmišljeno u Federaciji BiH.

- Ukrajina nikad nije postavila pitanje nestanka te ikone. Radi se o porodičnoj ikoni. Ni dan danas, organi vlasti Ukrajine nisu tražili tu ikonu. Izmislili su priču. Ambasador Ukrajine je govorio na bazi medijskih izveštaja, na osnovu laži. Ikona je tu, gospodin Lavrov je smatrao da treba da je vrati. Ona je tu i ja ću sada, nisam bi u prilici, nadam se da vam je poznato zbog čega, pozvati ljude koji su mi tu ikonu dali i javno im to vratiti, a oni neka objašnjavaju ostale stvari. Ništa tu nema, osim bolesne ambicije da se ta tema drži, kako bi se pokrli sramni potezi Željka Komšića i Šefika Džaferovića - rekao je Dodik.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi