Lana Bijedić
Facebook printscreen
Lana Bijedić

Facebook printscreen

Lana Bijedić, Foto: Facebook printscreen

Kako piše Večernji.ba Lana je živela s majkom Ninom Bijedić u porodičnoj kući u mostarskom naselju Severni logor. Negde oko 11.00 sati, 6. oktobra prema navodima majke, Lana se otišla da se nađe sa prijateljicom. Par sati kasnije, ispostaviće se da dogovora ni sa jednom prijateljicom nije bilo.

Pročitajte još:

Sa sobom je Lana ponela mobilni i 100 KM. Plan je bio da se tog dana u 17.00 sati ukrca na voz za Sarajevo u gde je planirala da nastavi školovanje na "International Burch University". Umesto toga, ukrcala se na autobus u Čapljinu.

Sa autobuske stanice krenula je peške, a nadzorne kamere na jednoj benzinskoj pumpi snimile su je u 12.10 sati. Zatim se pojavljuje snimak pešačenja kod kružnog toka u Zvirovićima u 13.30 sati. Ispostavilo se da je odatle nastavila da pešači još koji kilometar do mesta ubistva. Ubica je udarao po telu i davio. Telo je bacio u reku. Zbog vode koja je pronađena u plućima devojke pretpostavlja se da je još bila živa i da joj se moglo pomoći.

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

Istražitelji su u međuvremenu izuzeli Lanin laptop i poslali ga na veštačenje u inostranstvo. Ono što je šokiralo mnoge je i činjenica da je Lana napisala svoj testament još u januaru ove godine. Je li Lana već tada sumnjala da bi joj neko mogao oduzeti život, pokazaće istraga.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici