Igor Nađ
printskrin/jutarnji.hr
Igor Nađ

printskrin/jutarnji.hr

Igor Nađ, Foto: printskrin/jutarnji.hr

Podsetimo, ubio je verenicu Maju Tojagić, njenu sestru Josipu, njihove roditelje i Josipinog dečka Davora Paušaka. Prvi je stradao Majin sin Paulo (10), a ubica je poštedeo samo dvomesečnog sina kojeg je dobio sa verenicom.

PROČITAJ JOŠ:

Kako kažu komšije i prijatelji, Nađ je Paula predstavljao rečima “Ovo mi je sin!”, iako mu nije bio biološki otac. Vodio ga je na utakmice, objavljivao fotografije s njim na društvenim mrežama. A onda je dečaka bezosećajno iskoristio da proveri jesu li svi ukućani na broju i započeo krvavi pir. Samo nekoliko minuta ranije ništa nije slutilo da će se dogoditi jedan od najgorih zločina u novijoj hrvatskoj istoriji.

Tužilaštvo i policija i dalje ispituju motiv zločina.

Igor Nađ

printskrin/jutarnji.hr

Igor Nađ, Foto: printskrin/jutarnji.hr

Komšija Mehmed poslednji je video ubicu pre nego što je započeo pokolj, prenosi Jutarnji list.

"Izašao sam uveče da bacim smeće. Video sam Igora, s dečakom. Mali Paulo je išao ispred njega. Dečak je zatim otrčao do kuće i počeo da zaviruje u svaki prozor. To mi je bilo čudno. Svetla su bila upaljena, nije zvao ni mamu, ni baku, nikoga. Sad kad vrtim film, to mi je malo čudno. Igor je držao ruke uz telo. Pitao sam ga: ‘Kako mali bebac?’ Na to mi je odgovorio: ‘Dobro je, napreduje. Samo jede i raste!", rekao je komšija.

Posle nekoliko minuta čuo je pucnje, a sin mu je rekao: "Šta je ovo, kao da je ratno stanje".

Ubrzo mu je komšija Stjepan Grubina zazvonio i povikao: "Zovi Hitnu i policiju. Pobili su celu porodicu Tojagić", dodao je vidno potreseni komšija.

BONUS VIDEO: