OVO JE UBICA IZ CENTRA ZA SOCIJALNI RAD! I policija je pod istragom, on pokušao da pobegne iz zemlje, pa uhvaćen na auto-putu sa gomilom novca! ŠOKANTNI DETALJI!

Osam sati trajala je potraga za hladnokrvnim ubicom Andrijom Drežnjakom (60) iz Đakova koji je u Centru za socijalnu zaštitu ubio socijalnu radnicu, a teško ranio pravnika Centra.

Andrija Drežnjak
Andrija Drežnjak, Foto: printskrin

 

*

*

Policija je otkrili nove detalje zločina i da je pod istragom i policija. Naime istražuju se kontakti Centra i policije kojoj je nedavno prijavljena promena ponašanja kod Drežnjaka zbog čega će stručni tim koji je stigao iz Zagreba utvrditi je li bilo propusta u radu policije. Iz policije kažu da zadnjih 15-ak dana nisu primili dojavu da on nekome preti.

NAREDNA META BIO GRADONAČELNIK?! Otkriveno zašto je ubijena socijalna radnica! Andrijini poznanici nemaju da kažu ništa lepo o njemu

Kod ubice je pronađeno oružje posedovao ilegalno, pasoš i 10.000 kuna (oko 1.400 evra) i pasoš, zbog čega policija veruje da je hteo da napusti Hrvatsku. 

 

"On i brat su problematični. Jedan drugog su izboli nožem tu na jezeru Bajer, a on je među svinje bacio bombu. Pričalo se i da je u kafiću ubo jednog čoveka u zadnjicu. Šta da vam kažem. On je sigurno imao nekih psihičkih problema, ali je bio je na slobodi. Kako takav čovek može da bude na slobodi?" zapitao se stanovnik Đakova.

FAŠISTI HOĆE DA JE RASTRGNU Hrvatica snimila film o Dijani Budisavljević koja je spasila 10.000 srpske dece USTAŠKOG NOŽA! (VIDEO)

Drežnjak je uhapšen oko 20 sati blizu auto-puta, a policija istražuje kako je došao do oružja. On je od ranije poznat policiji. Imao je više krivičnih dela - nedozvoljeno držanje oružja, podmetanje požara, napad nožem.

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi