Helikopteri
Youtube/Printscreen
Helikopteri

Youtube/Printscreen

Helikopteri, Foto: Youtube/Printscreen

Dva aviona Ertraktora iz sastava Protivpožarnih snaga Oružanih snaga Hrvatske upućena su danas u akciju gašenja požara na području Plješivice kod Knina, u Šibensko-kninskoj županiji, saopšteno je iz hrvatskog Ministarstva odbrane.

Planirane LIKVIDACIJE glavnih političkih lidera!

AUTOR: Alo.rs/ in4s.net/ M. I. DATUM I VREME: 21.08.2019. 09:35 Poziv na saslušanje dobio je izvesni Marinko Banović, brat Mirka Banovića koga je danas Lakić optužio da mu je lično rekao da se sprema ubistvo lidera DF-a na dan parlamentarnih izbora. * Demokratski front je pre tri godine, tačnije 12.10.2016.

Od početka ovogodišnje protivpožarne sezone, 17. juna, vazdušne protivpožarne snage bile su angažovane u gašenju 29 požara, dok su kopnene snage Hrvatske vojske bile angažovane dva dana na požarištu Južna Dubrava kod Šibenika sa ukupno 102 pripadnika, prenela je Hina.

Panično bežali iz vode, svi su pomislili na NAJGORE! (VIDEO)

AUTOR: Sputnik; D.K. DATUM I VREME: 21.08.2019. 14:45 Ogroman oblak nalik onom koji formira atomska bomba viđen je iznad mađarskog jezera Balaton u Mađarskoj. Oblak, Foto: screenshoot/Twitter Ovaj izuzetan fenomen formira kada se deo oblaka nad jezerom pomeša sa snažnim lokalnim pljuskom, što je dovodi do zapanjujuće duge iznad površine vode.

Vazdušne snage ostvarile su ukupno oko 240 sati naleta pri čemu je izbačeno oko 6.700 tona vode, dok je helikopterima Mi-8 MTV1 prevezeno 14 vatrogasaca i osam tona vode i opreme do požarišta.

BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije