DRAMA U ISTRI Hrvatski policajac pucao na Nemicu, otkriveni detalji!

Zastrašujuća scena.

Hrvatska policija
Foto: Youtube/Printscreen

Nemačka državljanka vozila je na istarskom ipsilonu "mercedes" u suprotnom smeru i tom prilikom oštetila tri vozila i pokušala da pregazi policajca pa je završila na psihijatriji, saopštila je istarska policija.

Kako se precizira, policija je u utorak u 22.20 sati primila dojavu da se "mercedes" austrijskih registarskih oznaka kreće u suprotnom smeru na deonici istarskog ipsilona Medaki-Baderna u smeru Umaga.

Budući da je pretila opasnost da će takvom vožnjom ugroziti druge učesnike u saobraćaju, istarski ipsilon zatvoren je za saobraćaj, a policijski službenici odmah su krenuli u poteru.

ANKETA: Da li biste bili u braku sa Hrvatom/Hrvaticom?

Ukupan broj glasova: 170

  • Da: 38% (65)
  • Ne: 45% (77)
  • Možda: 11% (18)
  • Ne znam: 6% (10)

Nakon što je stigla na naplatnu stanicu Umag, žena je "mercedesom" najpre udarila u automobil koji je stajao u koloni i u policijsko vozilo, a zatim je naglo krenula prema policijskom službeniku pokušavajući da ga pregazi.

Policajac je bio prisiljen da upotrebi vatreno oružje i ispali hice u gume automobila. Bez obzira na to, "mercedes" je nastavio da se kreće velikom brzinom, ponovo suprotnim smerom, ovog puta ka Puli, zbog čega su policajci nastavili poteru.

Hrvatska
Hrvatska, Foto: screenshoot/Facebook

Nakon odmorišta Bala, sustigli su automobil, a žena je udarila u zadnji deo policijskog vozila i zaustavila se.

Utvrđeno je da je reč o nemačkoj državljanki (62) koju su policijski službenici priveli uz upotrebu sredstava prisile, nakon čega je smeštena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Niko nije povređen. Na mestu događaja obavljen je uviđaj, a nad nemačkom državljankom sprovešće se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je obesnom vožnjom dovela u opasnost druge učesnike u saobraćaju, da je oštetila tri vozila i pokušala da pregazi policajca.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi