IŽIVLJAVAJU SE NAD SRBIMA PRED VASKRS Hrvatska policija zaustavila autobuse iz naše zemlje na granici, a onda su počeli da prete zarobljenim putnicima! Jedan policajac je bio posebno bahat! (VIDEO)

Na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo hrvatska policija već dva sata ne pušta više od 20 srpskih autobusa da pređu granicu.

Granica, autobusi, Foto: Twitter printscreen

Policija je zabranila putnicima da stoje pored autobusa i preti im kaznom od 5.000 kuna, što je oko 670 evra.

Broj turističkih autobusa koji čekaju na ulaz u Hrvatsku je za više od dva sata premašio 20, a putnici kažu da im deluje da hrvatska policija nema nameru da počne da pušta autobuse da uđu u zemlju.

Utisak putnika koji mahom putuju u Italiju za Vaskršnje praznike jeste da hrvatska policija to radi namerno. Pročitajte OVDE šta nalažu narodna verovanja na Veliki petak.

Nakon dva sata čekanja i dalje nema naznaka kada će autobusi da nastave putovanje.

Hrvatska policija ne daje nikakva objašnjenja i odbija bilo kakvu komunikaciju. Nesvakidašnja situacija zabeležena je i na graničnom prelazu Gradina. Opširnije pročitajte OVDE.

Jedan od putnika je rekao da je predstavniku agencije policajac rekao: "Imam ja svoje razloge zašto vas ne puštam”, a zatim mu naredio da zatvori vrata autobusa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi