Matko Škalamera
Printscreen/Youtube
Matko Škalamera

Printscreen/Youtube

Matko Škalamera, Foto: Printscreen/Youtube

Matko Škalamera, koji je bio u pritvoru zbog sumnje da je na nacionalnoj osnovi napao Dobrivoja Arsića, srpskog povratnika, pušten je na slobodu, preneli su hrvatski mediji.

Arsić i Škalamer, inače, pripadnk Hrvatske gorske službe spasavanja sukobili su se prošle sedmice zbog parking mesta.

Pročitajte još:

Dobrivoje Arsić i njegova supruga poslednji su svedočili o tom incidentu danas u njihovom stanu u Vškovu i time je prestao da važi razlog za određivanje pritvora Škalameri.

Izašli iz vode, pa preminuli na plaži! Hitna pomoć samo konstatovala smrt! Nije im bilo pomoći!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 26.08.2019. 19:00 Kupači pritrčali da pomognu! Plaža, Foto: Alo! I. M. Na plaži Borik u Zadru danas je umrlo dvoje stranih državljana, a prema zvaničnim informacijama obe osobe su preminule od zastoja srca. RAZMISLITE DA LI JE ODMOR U HRVATSKOJ DOBRA IDEJA Brutalno pretučeni turisti kod Hvara!

Osumnjičenom je pritvor određen zbog mogućnosti uticaja na svedoke. Za puštanje Škalamera iz zatvora založio se i sam Arsić, koji je u svom iskazu, između ostalog, rekao da je "sve otišlo predaleko".

Bračni par mučio devojku iz BiH! Namamili je pričom o čuvanju deteta, a kad je stigla usledio je PAKAO, a ovako je uspela da se spasi iz kandži ZLA

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 16:29 Jezivo Split, Foto: Youtube/Printscreen * Devojka iz BiH uspela da se spasi od zlostavljača * Bračni par namamio je da dođe u Split * Kad je stigla oduzeli joj pasoš i terali da bez plate radi razne poslove Splitska policija uhapsila je dvoje hrvatskih državljana koji su u stanu držali zatočenu 18-godišnju državljanku BiH i iskorišćavali je za razne poslove.

Škalamera je po izlasku iz pritvora zahvalio svojim advokatima, a novinare zamolio da imaju razumevanja za njegovo stanje. Arsen Stipinović, advokat Škalamera je rekao da se nastavlja istraga o incidentu u kojem je njegov branjenik označen kao osumnjičeni.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa