Hrvati napali američke vojnike, gazili ih na zemlji i šutirali, od otoka ne mogu da govore, a razlog je bizaran! (VIDEO)

Index; D.K. | vesti 2019-10-21 13:43:39 2019-10-21 13:43:39

U subotu uveče u Zadru pretučena su dvojica američkih vojnika.

screenshoot/Youtube

Kako je objavio Zadarski.hr, radi se o tamnoputim gej mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera, a koji su otvoreno pokazali da su homoseksualci. Prema njihovim informacijama, jedva su izvukli živu glavu nakon napada veće grupe muškaraca.

PROČITAJ JOŠ:

- Prošle noći smo bukvalno doživeli jedan od najgorih trenutaka ikada u životu. U klubu nas je napala grupa od osam do deset hrvatskih muškaraca. Nikad se u životu nisam osećao tako bespomoćno. Izgledalo je kao da ne nameravaju da nas puste žive - ispričao je jedan od napadnutih.

Iz zadarske policije kažu kako je događaj okarakterisan kao prekršaj.

Kurti doživeo nesreću! Hitno ga voze za Tiranu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.10.2019. 21:41 Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač! Aljbin Kurti, nesreća, Foto: Printskrin/Gazeta express Aljbin Kurti imao je saobraćajnu nesreću u Albaniji, saznaje Alo.rs. Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač, kod skretanja za aerodrom. KOLIKO PARA IMA NAPOLJU KAD JE POČEO DA IH VRAĆA?!

- U napadu na dvojicu američkih vojnika učestvovalo je više nepoznatih osoba koje su im nanele lakše telesne povrede udarajući ih šakama i nogama u glavu. Prva policijska stanica intenzivno radi na utvrđivanju identiteta napadača i razlozima zašto su uopšte napadnuti. Za sada se traže napadači zbog narušavanja javnog reda i mira, što je u domenu prekršaja, ali istraga će pokazati da li je u fizičkom napadu na tamnopute gej vojnike bilo elemenata zločina iz mržnje, odnosno krivičnog dela - rekli su Zadarskom.

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više