Ajvar, ljutenica, zimnica
Shutterstock
Ajvar, ljutenica, zimnica

Shutterstock

Ajvar, ljutenica, zimnica, Foto: Shutterstock

* Kuvanje pinđura za jednog zagrepčanina krenulo je po zlu

* Isprskao kuhinju zgo čega je usledila svađa

* Pretio supruzi ona mu pozvala policiju zbog marihuane

Zagrepčanin Ivan Š. neslavno se proveo sad već sa bivšom ženom kada je odlučio da skuva pinđur i spremi zimnicu. Sve je  bilo kako starodavni recepti nalažu. iseckao je patlidžan, papriku i ostalo povrće i stavio sve to u veliki lonac da se krčka, dok je on za to vreme seo za računar da odigra partiju šaha preko interneta sa rivalom iz Poljske.

Najmanje 35 obolelih! Broj zaraženih se povećava iz dana u dan!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 24.09.2019. 16:52 - 24.09.2019. 17:00 Neverovatno! Bolnica, Foto: Alo!/Nenad Vujanović U Zagrebu, ali i u ostalim delovima Hrvatske, počela je epidemija malih boginja, potvrđeno je portalu Index.hr iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

Igra je potrajala veoma dugo da je Ivan potpuno zaboravio na pinđur koji je proključao i leteo na sve strane po šporetu i kuhinjskim elementima. U tom trenutku u kuhinju ušla je njegova supruga posle čega je nastao haos. Usledila je svađ i prebacivanje ko je šta kome uradio posle čega je žena pozvala policiju ui prijavila supruga za pretnje. Usput dodala je i da njen muž u kući skriva marihuanu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Policija je privela Ivana Š. više zbog marihuane nego zbog svađe. U policiji je priznao da ponekad zapali džoint kako bi se smiro. Iako je tužilaštvo predložilo da zbog pretnji supruzi bude određen pritvor njemu je izrečena samo mera opreza. 

Prema nezvaničnim informacijama saznalo se da Ivan Š. ima još jedan stan u kome prijatelji drže ribolovačku opremu pa mu je ponuđeno da bira kućni pritvor ili zatvor. On je izabrao kućni pritvor među ribolovačkim štapovima, a mera opreza mu je ipak izrečena da se supruzi ne sme približiti na manje od 100 metara.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu