Nevreme Antalija
Printscreen

 

Nevreme, Zagreb

Twitter Printscreen

Nevreme, Zagreb, Foto: Twitter Printscreen

Upozorenje se uglavnom odnosi na olujni vjetar, tuču i obilnu kišu. Upozorenje drugog stepena izdato je za severni Jadran. Nevreme je stiglo u Zagorje oko 14 sati, piše Zagorje.com.

Pročitajte još:

Sitnija kiša padala je u Krapinskim Toplicama, Klanjcu, Tuheljskim Toplicama, Tuhlju, Donjoj i Gornjoj Stubici, Lugu Zabočkom, Svetom Križu Začretju, dok je kiša većeg obima padala u Klokovcu, Čretu u Krapinskim Toplicama, u Budinščini, Maloj Erpenji, Hršak Bregu, Benkovom u Pregradi i okolini Krapine.

Oluja je zahvatila i područje Rijeke i Kvarnera. IstraMet je na profilu na Facebooku objavio neobični prizor koji se pre sat vremena odvijao na autoputu Rijeka-Zagreb.

- Autoput Rijeka-Zagreb – A6 kod skretanja za Crikvenicu. Sebičnjaci su blokirali ceo autoput da bi zaštitili svoje automobile ispod nadvožnjaka. A što da naleti šleper? Strašno - objavio je IstraMet.

Grmljavina, oluja, nevreme

Tanjug/Jaroslav Pap

Meteoalarm je na snazi za celu Hrvatsku. Narandžasti Meteoalarm izdat je za regije Rijeka, Gospić, Karlovac, Zagreb i Osijek. Odnosi se na moguće grmljavinsko nevreme praćeno jakim vetrom i kišom.

Žuti meteoalarm na snazi je za kninsku, splitsku i dubrovačku regiju kao i zapadnu obalu Istre, Kvarner, Velebitski kanal i severnu Dalmaciju. Izdaje se za moguće jače pljuskove praćene jakim vetrom. Za kninsku regiju žuti Meteoalarm proglašen je zbog visokih temperatura.