Bečići
Printscreen
Bečići

Printscreen

Bečići, Foto: Printscreen

Iz uprave hotela za taj list kažu da je više od hiljadu i po gostiju praktično zatvoreno i nije im dozvoljeno da idu ka plaži, odakle se širi nesnosan miris.

Pročitajte još:

Oni su najavili sa će podneti tužbu protiv WTE i tražiti odštetu zbog incidenta jer su, kako kažu, njima tur operatori Nekerman, TUI, Tomas Kuk najavili tužbe znog negodvanja gostiju.

Hotelska kompanija i njeno osoblje od sinoć su na nogama, dok fekalije plivaju stazom, ulaze u bar na plaži, a potoci se slivaju na plažu, navode Vijesti.

Na plažu su jutros stigle ekipe Vodovoda i Komunalnog, a bio je angažovan i bager.

Iako su službenici nemačke kompanije WTE, koja upravlja postrojenjem, naveli da je sve u redu, tehnički direktor Iberostar Belvi Petko Ðogo je rekao da se tek kada su otvorili postrojenje videlo da je došlo do začepljenja.

- U pitanju je nepouzadan sistem jer su se praktično sve otpadne vode koje je pumpa trebalo da usmeri ka glavnom postrojenju u Vještici izlile na dva šahta ispred našeg i susednog hotela Montenegro - dodao je Ðogo.

Iako se očekivalo da je problem rešen, danas oko 16 časova ponovo je došlo do izlivanja.

- Fekalije su počele sinoć da se izlivaju, a to je trajalo tokom cele noći, da bi se veliko izlivanje dogodilo u 11 časova. Uprava WTE samo kaže da im kompjuteru govori da je sve u redu, a na terenu se događa pravi haos - kazao je Ðogo.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!