Prostitucija, prostitutke
Masanori Jošida
Prostitucija, prostitutke

Masanori Jošida

Ilustracija: Masanori Jošida

Na to je bila primorana zbog ogromnog pritiska javnosti kojem je bila izložena u gradu na Uni, a nakon što su pojedini bihaćki portali objavili njen identitet.

Veliki pritisak

- Pritisak je bio baš velik, naročito nakon što su pojedini mediji objavili njeno ime i prezime, a neki i fotografiju. Nije preostalo ništa drugo nego da na neko vreme ode iz Bihaća - rekao je izvor "Dnevnog avaza".

On kaže da se u pritiscima i stigmatizaciji osoba u društvu, što sa sobom nosi otkrivanje imena u ovako osetljivim slučajevima, prepoznaje klasični način pokušaja da oštećene osobe odustanu od krivičnog gonjenja onih koji su im naneli štetu.

Prema pisanju ovog medija, devojka, nakon što je njeno ime procurelo u javnost, ukinula profile na društvenim mrežama, na koje su mnogi pohrlili nakon što je objavljeno njeno ime.

Pročitajte još:

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, javnost je podeljena u vezi s ovim slučajem, koji je odjeknuo u čitavom regionu. Jedni aplaudiraju Blaževiću, drugi su na strani oštećene devojke, a ima i onih koji krive oboje za situaciju u kojoj se našao nekadašnji ljubavni par.

Zakon jasan

No, zakon je u ovakvim slučajevima jasan. Neovlašćeno snimanje i distribuiranje na taj način nastalih snimaka je krivično delo.