RASKRINKAO ĐUKANOVIĆA DO SRŽI! Evo kako Milo izvlači pare za svoj KOŠARKAŠKI KLUB!

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da se preko Plantaža izvlače pare za potrebe košarkaškog kluba Budućnost, Dragana Bokana, vlasnika Volija i Mila Đukanovića, predsednika DPS-a.

Milo i Duško
Milo i Duško , Foto: privatna arhiva

- Vino iz Plantaža, koje Bokan distribuira je jeftinije nego direktno kad se uzima iz Plantaža. Tu se prave mućke i malverzacije, uz pomoć Đukanovića i njegovih poslovnih veza, kako bi se obezbeđivao novac za KK Budućnost. Uskoro ćemo javno objaviti spisak svih režimskih firmi kako bi narod znao ko pomaže hobotnicu. Stalno treba javno govoriti o Voliju, Glosariju, Stadionu i drugim tajkunskim firmama, poručio je Knežević u obraćanju na Instagramu.

Poručio je da narod treba da bude jedinstven i da je Milo Đukanović jedini protivnik protiv koga svi treba da se bore.

- Nema svađa i razmirica, nema podela. Svi treba da se držimo zajedno i svima treba da nam protivnik bude Milo Đukanović - rekao je Knežević.

Negirao je da je ikada nudio novac pokretu "Odupri se".

Kada su u pitanju, dokazi, navodi da je "mnogo karata već izneo na sto".

- Počevši od koverte, pa do Đukanovićevog prvog miliona i njegovog umnožavanja preko fiktivnih transakcija, Đukanovićeve firme na Kipru koju je pokušavao da sakrije, njegovog udela u Meljinama, korupcije prilikom prodaje EPCG Italijanima, nameštanja kupovine Pomorskog saobraćaja. U najmanje dva slučaja je Đukanović uhvaćen kako laže. Izneo sam karte na sto i u vezi Brana Gvozdenovića, i korupcije u Centralnoj banci, i u vezi stanova Vrhovnog državnog tužioca i korumpiranog Specijalnog državnog tužioca. Mnogo je već karata na stolu. Biće ih još. Nastavićemo, uključujući i firme povezane sa prvom familijom, banke i ostale koje služe za izvlačenje novca iz države i za pranje para - rekao je Knežević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi