Edi Rama, Milo Đukanović
Tanjug/Slobodan Miljevic
Edi Rama, Milo Đukanović

Tanjug/Slobodan Miljevic

Edi Rama, Milo Đukanović, Foto: Tanjug/Slobodan Miljevic

ANKETA: Da li su Milo i Rama skovali plan protiv Srbije?

 

Rama očigledno nije mogao javno da nabroji sve zajedničke „poslove“ zbog kojih se zahvaljuje Đukanoviću, ali nije malo ni onih političkih, od priznanja Kosova i podrške lažnoj državi u međunarodnim institucijama do Milovih zasluga za jačanje pozicije Albanaca u Crnoj Gori, koji su u Tuzima dobili opštinu, a njihov kapital je umnogome istisnuo ruski na Crnogorskom primorju.

Preporučujemo i:

Zbog svega toga Rama se direktno umešao u crnogorske izbore pokušavajući da na sve načine zaštiti Mila, a time i svoje nacionalne i poslovne interese.

Marko Milačić, saslušanje, Podgorica

Privatna arhiva

Marko Milačić, Foto: Privatna arhiva

- To što Rama govori: „Hvala, dragi Milo, što postojiš“ i to na srpskom jeziku, to je jedino lepo što je uradio. Pozivam Ramu da slobodno nastavi da uči srpski jer će mu trebati, zato što će nova vlast u Crnoj Gori govoriti na srpskom pa da imamo bolju komunikaciju - istakao je Milačić i poručio da će 30. avgusta građani Crne Gore ispisati istoriju.

- Onaj krst koji je Milo ljubio u rukama mitropolita početkom devedesetih godina, pa ga sada izdao, vratiće mu se kao bumerang na izborima. To je božja pravda. Kako se odnosiš prema krstu, simbolu vere i simbolu SPC, tako će ti se i vratiti - poručio je lider Prave Crne Gore.

Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji

Pristalica crnogorske vlasti Aleksandar Saša Jovanović objavio je post na kojem, zaogrnut zelenaškom zastavom, poručuje: „Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji“. Letimičnim pregledom profila ovog momka možemo se uveriti da se radi o tipičnom „montenegrinu“, vernom pristalici DPS-a i državnih diskriminatorskih politika, koji vlastiti identitet pokušava izgraditi - mržnjom prema svemu srpskom.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Milos

27.08.2020 09:24

Lepo zabraniti ulazak u Srbiju svima koji pogrdno vredjaju Srbe i Pravoslavnu Crkvu. Sta ce im veca kazna bas tim mladjim osobama...Na granicnom prelazu(bilo kojem) ima se njihova fotografija i lepo da se vrate kod Mila.

Komandant 1001

27.08.2020 14:56

Pakovat ćete vi i Milo kofere ubrzo !!!