Policija, Uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nakon što se u nedelju odigrala prava drama u Hadžićima u naselju Gornji Zovik, kada je Asmir Bašić (43) pucao u Almina Odobašića, član porodice Odobašić donosi nove detalje ovog okršaja.

Naime, uhapšeni Bašić ispalio je dva hica, gde je prvim pogodio sebe u stopalo, a drugim Odobašića u butinu.

Pročitajte još:

- Samo ga je Bog spasao. Prekinuta mu je femoralna arterija. Ostavio ga je da iskrvari i sve to zbog svađe oko devojke – rekao je član porodice Almina Odobašića, koji iz razumljivih razloga nije želeo otkrivati identitet.

Stigli vodeni topovi, gori u Porto Montenegru! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 05.09.2019. 10:23 - 05.09.2019. 10:53 Požar se gasi vodenim topovima plovila. Požar, Foto: Printscreen U moru ispred Porto Montenegra izbio je požar na jednoj jahti koji gase tivatski vatrogasci i pripadnici Službe marine Porto Montenegra, javio je Radio Tivat.

Podsećamo, Odobašića je u nedelju oko 21.50 sati u naselju Gornji Zovik kod Hadžića iz pištolja upucao Asmir Bašić (43) iz Kiseljaka, koji je i sam povređen u žestokom obračunu.

Muškarac i žena (42) se posvađali, on je gurnuo, a onda se dogodilo nezamislivo!

AUTOR: Net/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 15:54 Zbog prouzrokovanja smrti iz nehata policija je privela neimenovanog muškaraca starog 50 godina koji je u ponedeljak tokom svađe u Sesvetama u Hrvatskoj odgurnuo neimenovanu ženu (42) koja je pala na sto, nakon čega je umrla od zadobijenih povreda.

Član porodice kaže da se Odobašić više godina zabavljao sa M. P. s kojom se u međuvremenu počeo zabavljati i osumnjičeni Bašić, inače radnik jedne agencije za obezbeđenje. Devojka se navodno požalila Bašiću da je Odobašić prati te da je strah, što je bio i okidač za napad.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta