"UBI NAS IQ 86!" Dritan zapenio u crnogorskom parlamentu, 5 minuta se drao na Milove poslanike!" (VIDEO)

Predsednik URA URA Dritan Abazović rekao je u skupštini Crne Gore na Treća sednica Drugog redovnog zasedanja u 2020. godini da je DPS vršio pljačku države 30 godina.

Dritan Abazović
Dritan Abazović, Foto: screenshoot

- Ovo je prva demokratska Vlada u istoriji naše zemlje i prva Vlada koja predstavlja volju naroda, a volju naroda smo uspeli da izborimo pod vašim neregularnim uslovima, što govori o velikom brodolomu koji je vaša partija doživela i ovo je zadnji put da će ovaj broj poslanika vašeg poslaničkog kluba biti u državnom parlamentu - rekao je Abazović.

Da li će Milo biti smenjen sa mesta predsednika?

Ukupan broj glasova: 1485

 • Da: 63% (940)
 • Ne: 37% (545)

On je rekao da je tačno da je DPS "sistemom spržene zemlje" opljačkao Crnu Goru i ostavio dugove novoj vlasti.

- Sa četiri milijarde evra nam ostavljate državu i pričate da nije spržena, dok se vaši funkcioneri bahate u vilama od po nekoliko miliona evra! Vi pričate o jednonacionalnoj Vladi? Kako vas nije sramota?! Kako vas nije sramota da govorite o etnički čistoj i jednoverskoj vladi, a ja nisam ni Srbin, ni pravoslavac. Mi kad preuzimamo vlast, nikome ne fali dlaka sa glave - rekao je Abazović i poručio da ministrima ne treba brojati krvna zrnca i da ljudi iz DPS njemu crtaju metu na čelu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam)

On je kazao da DPS ne priča priče za malu decu, te da će, ukoliko bude na čelu sektora bezbednosti uperiti prstom u svakog ko je u Skupštini činio krivična dela.

- Ovo je građanska država, ne trebaju nam lovćenske- nego budžetske straže - rekao je Abazović i istakao da i Albanci i Srbi mogu da žive zajedno.

Povezane vesti

 • Korisnik: kiza
  07/12/2020 - 16:19
  Sa četiri milijarde evra nam ostavljate državu i pričate da nije spržena, dok se vaši funkcioneri bahate u vilama od po nekoliko miliona evra!
 • Korisnik: kanidja
  07/12/2020 - 15:47
  bravo Dritane, udri gde DPS najvise boli u kradju i novac...nema vise, jesu vodili zemlju kao privatno dobro, ili si sa njima oli ti nema zivota, ali natod je ipak pobedio
 • Korisnik: Žile
  07/12/2020 - 15:10
  Tačno je da je DPS "sistemom spržene zemlje" opljačkao Crnu Goru i ostavio dugove novoj vlasti.
 • Korisnik: Obicni lupez
  04/12/2020 - 20:22
  Ovaj lik je jedna obicna vucibatina i nabedjeni spiclov kojeg su vec provarili, njegovi su ga se davno odrekli
 • Korisnik: sladjana
  04/12/2020 - 06:18
  Bravo Dritan!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi