Dritan Abazović
screenshoot
Dritan Abazović

screenshoot

Dritan Abazović, Foto: screenshoot

- Ovo je prva demokratska Vlada u istoriji naše zemlje i prva Vlada koja predstavlja volju naroda, a volju naroda smo uspeli da izborimo pod vašim neregularnim uslovima, što govori o velikom brodolomu koji je vaša partija doživela i ovo je zadnji put da će ovaj broj poslanika vašeg poslaničkog kluba biti u državnom parlamentu - rekao je Abazović.

Da li će Milo biti smenjen sa mesta predsednika?

 

On je rekao da je tačno da je DPS "sistemom spržene zemlje" opljačkao Crnu Goru i ostavio dugove novoj vlasti.

- Sa četiri milijarde evra nam ostavljate državu i pričate da nije spržena, dok se vaši funkcioneri bahate u vilama od po nekoliko miliona evra! Vi pričate o jednonacionalnoj Vladi? Kako vas nije sramota?! Kako vas nije sramota da govorite o etnički čistoj i jednoverskoj vladi, a ja nisam ni Srbin, ni pravoslavac. Mi kad preuzimamo vlast, nikome ne fali dlaka sa glave - rekao je Abazović i poručio da ministrima ne treba brojati krvna zrnca i da ljudi iz DPS njemu crtaju metu na čelu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam)

On je kazao da DPS ne priča priče za malu decu, te da će, ukoliko bude na čelu sektora bezbednosti uperiti prstom u svakog ko je u Skupštini činio krivična dela.

- Ovo je građanska država, ne trebaju nam lovćenske- nego budžetske straže - rekao je Abazović i istakao da i Albanci i Srbi mogu da žive zajedno.

Komentari (5)

sladjana

04.12.2020 06:18

Bravo Dritan!

Obicni lupez

04.12.2020 20:22

Ovaj lik je jedna obicna vucibatina i nabedjeni spiclov kojeg su vec provarili, njegovi su ga se davno odrekli

Žile

07.12.2020 15:10

Tačno je da je DPS "sistemom spržene zemlje" opljačkao Crnu Goru i ostavio dugove novoj vlasti.

kanidja

07.12.2020 15:47

bravo Dritane, udri gde DPS najvise boli u kradju i novac...nema vise, jesu vodili zemlju kao privatno dobro, ili si sa njima oli ti nema zivota, ali natod je ipak pobedio

kiza

07.12.2020 16:19

Sa četiri milijarde evra nam ostavljate državu i pričate da nije spržena, dok se vaši funkcioneri bahate u vilama od po nekoliko miliona evra!