Zdravko Krivokapić
EPA/BORIS PEJOVIC
Zdravko Krivokapić

EPA/BORIS PEJOVIC

Zdravko Krivokapić, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Policijski oficir Zorana Brđanin je bio najbolje ocenjen kandidat na testu i po ukusu nekoliko članova Vlade, ali je, prema informacijama “Vijesti”, premijer Zdravko Krivokapić insistirao na tome da se pokuša da se postigne konsenzus o tom pitanju.

Osim Brđanina u igri su i šef Operativno-komunikacionog centra Dragan Klikovac, dekan Fakulteta za bezbednost u Banjaluci i bivši šef policije u Budvi i Baru - Vojo Laković i šef Specijalnog policijskog odeljenja Dragan Radonjić.

Prema podacima “Vijesti”, na sastanku u Vladi dogovorili su se da zatraže i operativne provere ANB-a o svim kandidatima koji su ušli u uži izbor.

Sastanak u Vladi završen je oko 21.30 sati, a ostao je dogovor da pregovori o šefu Uprave policije budu nastavljeni u ponedeljak.

Pročitajte i:

Komentari (2)

Stršljen

20.02.2021 10:29

Sao budala može od ovog nesposobnog Krivokapića da očekuje bilo kakav rezultat. On čovek nije načisto ni sa samim sobom, ko je on u stvari? Šta je ond uradio u politici? Jedno veliko ništa. Ali šta to nas ima da interesuje, pustite nek idu kud su pošli a to je u uništavanju zemlje i ostajanje potpuno MAFIJAŠKE DRŽAVE.

Sonja

21.02.2021 09:47

@Stršljen - Kad si tolko pametan i iskusan..zasto ti ne resis problem?!!!