Marko Carević
Marko Carević
Marko Carević

Marko Carević

Marko Carević, Foto: Marko Carević

Veliko je zadovoljstvo što se plamen slobode koji smo zapalili u Budvi rasplamsao čitavom Crnom Gorom i što će, uveren sam nakon 14. marta, Nikšić povratiti reputaciju slobodnog grada, poručio je predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević na sastanku sa nosiocem liste “Za budućnost Nikšića” Markom Kovačevićem.

“DPS mora postati politička prošlost da bi Nikšić dobio šansu za budućnost”, naglasio je on.

Carević je istakao da je današnja posjeta Kovačevića novo poglavlje u kampanji za predstojeće izbore koji su za sve nas više od običnih lokalnih izbora i koje sa velikom pažnjom ovdje u Budvi pratimo.

“Za nas je to potvrda rezultata od 30. avgusta i uvjeren sam da će koalicija koju predvodi gospodin Kovačević ostvariti istorijski rezultat te da ćemo dobiti i drugog predsednika jedne velike i značajne opštine iz redova Demokratskog Fronta, tačnije Nove srpske demokratije. Građani Nikšića su uvijek bili na braniku slobode kada je trebalo i nema nikakve sumnje da će tako biti i ovoga puta. Zato pozivam sve građane Nikšića da masovno izađu na izbore jer je svaki glas važan i mi se ne smemo opuštati sve dok u potpunosti ne razvlastimo DPS”, naglasio je Carević.

Istakao je da je čvrsto uveren u pobedu, ali prava borba za Nikšić predstoji tek posle 14. marta kada grad koji je nekada bio industrijski centar Crne Gore treba opet podići iz pepela.

“Kao što su Nikšićani čvrsto i odlučno iz nedelje u nedelju poručivali da ne daju svoje svetinje jer je vera njihova jača od svih neprijatelja, sa istom takvom odlučnošću i hrabrošću se treba izboriti sa nezaposlenošću, otvaranjem novih radnih mesta, smanjivanju socijalnog jaza i vratiti gradu sjaj koji je nekada imao”, dodao je Carević.

Smatra da je Marko Kovačević vredan svakog glasa, jer je svojom ličnom hrabrošću uvek bio tamo gde treba bilo da se radi o zaštiti slabijih i obespravljenih, bilo da je u pitanju odbrana nacionalnog srpskog identiteta.

“Zato vas pozivam da svoj glas date čoveku koji je mlad po godinama ali nikako mlad po svom opozicionom stažu i iskustvu i koji se uključio u politiku jedne srpske, tada opozicione partije, kada je to malo ko smeo. Tim koji je okupljen oko naše izborne izborne liste garant je da će Nikšićani dobiti odgovornu, demokratsku i poštenu upravu koja će raditi u interesu građana i razvoja grada”, poručuje predsednik Opštine Budva.

Još jednom poziva sve građane Nikšića da 14. marta masovno izađu na izbore i svoj glas daju koaliciji ”Za budućnost Nikšića”.

Pročitajte još: