DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE BRAČNOG PARA Đogiće ubili lopatom, pa ih boli šrafcigerima! Nije se javljala sestri dva dana, a onda je otkrivena stravična istina!

Stravično ubistvo starijeg bračnog para u Šumatacu kod Velike Kladuše, supružnika Salka i Fatime Đogić, poprima novu dimenziju, a dok na površinu izbijaju novi detalji ovog zločina.

Policija
Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Iako su prve informacije iz policije glasile da je ovaj bračni par ubijen protekle noći, istražitelji su dodatnim istragama utvrdili da su likvidirani u noći s četvrtka na petak, ali da niko o tome ništa nije znao do danas.

Za stravično ubistvo saznalo se kada je sestra ubijene Fatime Salkić nazvala jutros policiju i saopštila da joj se sestra ne javlja dva dana.

Prema izjavama meštana nesrećni bračni par ubijen je drškom od lopate, te je izboden šrafcigerima. Nezvanično, muškarac je pronađen potpuno nag u jednoj sobi izboden oštrim predmetom na više mesta, dok je žena pronađena mrtva u hodniku ispod stepeništa.

Meštani tvrde da jedan od uhapšenih maloletnika koji se dovodi u vezu sa brutalnom egzekucijom dvoje nemoćnih staraca živi u neposrednoj blizini žrtava.

Za Klix je saopšteno da je i druga maloletna osoba koja se dovodi u vezu sa ovim zločinom prespavala u kući navedenog maloletnika.

Bosna policija
Bosna policija, Foto: Profimedia.rs

Meštani su takođe naveli da su uočili da su se među ukradenim stvarima nalazili laptop, satovi, jedna vazna, dva ručna sata.

Oba maloletnika imaju po 16 godina, a jedan od njih je, navodno u proteklom periodu proteran iz SAD-a. Treći saučesnik je u bekstvu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi