Milorad Dodik, Snježana Dodik
AP/Darko Vojinović
Milorad Dodik, Snježana Dodik

AP/Darko Vojinović

Milorad Dodik, Snježana Dodik, Foto: AP/Darko Vojinović

To je saopšteno sarajevskom portalu Avaz iz Ambasade SAD, a nakon što je u Centru za obuku u Zalužanima, kod Banjaluke, ranije danas postrojena nova organizaciona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova RS - Jedinica žandarmerije.

PROČITAJ JOŠ:

U saopštenju Ambasade SAD se navodi da oni ulažu milione dolara u BiH da bi dale podršku nemilitarizovanim policijskim agencijama čija je odgovornost, pre svega, zaštita interesa građana.

Otkrio užasnu tajnu koju kriju skladišta na Kosovu! Svi smo u opasnosti!

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:11 - 24.09.2019. 11:32 Frapantni podaci * Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja * Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana * Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

"I dalje ćemo odgovoran rad policije, čija je misija isključivo civilna, smatrati prioritetom za celu BiH. Policijske snage u BiH moraju biti profesionalne, odgovorne, koordinirane i interoperabilne s drugim agencijama za sprovođenje zakona radi suočavanja sa zajedničkim prijetnjama, zaštite interesa građana i očuvanja stabilnosti BiH", naveli su iz Ambasade SAD.

BONUS VIDEO: