MILE GA ZALEPIO K'O OD ŠALE! Dodik jednom svojom rečenicom UNAKAZIO Haradinaja! Sve se puši na Kosovu, ovo je bilo baš majstorski!

Na pitanje kako komentariše Haradinajevu izjavu da svima mora da bude jasno da "Dodik države" neće biti na KiM, Dodik je izdominirao.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Alo!/Petar Marković

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da mu je drago da premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj doživljava Republiku Srpsku kao državu, čak i ako je zlurado personalizuje na način da je zove "Dodik država".

POD OZNAKOM "STROGO POVERLJIVO" U toku je akcija: Srbija kupuje avione, sve je državna tajna zbog mogućeg ugrožavanja bezbednosti!

Na pitanje kako komentariše Haradinajevu izjavu da svima mora da bude jasno da "Dodik države" neće biti na KiM, Dodik je rekao da do konačnog dogovora Beograda i Prištine koji će biti prihvatljiv za sve, ostaje činjenica da je Republika Srpska jedan od dva sastavna dela BiH, a da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

 

TAČKA POD BROJEM 2 JE RAK RANA ALBANCIMA! Otkrivamo sedam stvari koje je Vučić dogovorio sa Srbima sa Kosova i Metohije: Od ovoga strepi Priština!

- Haradinaj je ipak u jednom delu u pravu kada promišlja na način da rešenje kosovskog pitanja vezuje za Republiku Srpsku i BiH, jer je svima jasno da na ovako malom prostoru ne može biti prihvatljiva ni održiva politika dvostrukih standarda - naglasio je Dodik.

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Haradinaj je izjavio da će se sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel sresti 6. juna u Berlinu i da će, kako je naveo, u narednom periodu fokus biti na sprečavanju nastanka "Dodik države" na Kosovu.

PREDSEDNIK ISPRED PALATE SRBIJA! Znamo da je ROSU u pripravnosti i da spremaju hapšenja Srba! Odlučio sam - NEMA PREGOVORA!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ad litteram
  25/05/2019 - 17:28
  Haradinaj znas samo ovakve ozjave da daje za medije.
 • Korisnik: muka
  25/05/2019 - 16:42
  kosovo oteto I mora se vratiti kaki prevovori.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi