Dodik čestitao rođendan Trampu! Donaldu stigla ČESTITKA, a ono što je pročitao PAMTIĆE do kraja života! Evo šta je Srbin napisao američkom PATRIOTI

Alo/Tanjug/V.M. | vesti 2019-06-15 14:40:14 2019-06-15 14:40:14

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rođendan predsedniku SAD Donaldu Trampu, poželevši mu dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti koju obavlja.

Profimedia

Dodik je poželeo Trampu da na najbolji način vodi politiku koja će doprineti miru i stabilnosti u celom svetu, što je za građane BiH od posebne važnosti, prenela je Srna.

Pročitajte još:

- Ovo je prilika da Vam zahvalim na Vašem jasnom stavu da Amerika pod Vašim rukovodstvom odbacuje ideologiju globalizma i podržava doktrine patriotizma u celom svetu - ističe se u rođendanskoj čestitki američkom predsedniku koju je sinoć uputio srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH.

Izrazivši duboko poštovanje i uvažavanje, Dodik je uputio najljepše želje predsedniku SAD povodom njegovog rođendana, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH.

Expand player
Pogledajte više