BRITANSKI VOJNICI AVETINJAJU PO HRVATSKOJ Divlji su, pijani i nasilni! Vulgarno se nabacuju devojkama, ne plaćaju račune, MOKRE po ulicama

Strašno!

Vojska Velike Britanije Britanska vojska
Vojska Britanije, Foto: Profimedia

Pripadnici britanskog ratnog vazduhoplovstva danima, prema pisanju hrvatskih medija, maltretiraju Zadrane i nedolično se ponašaju.

- Prošlog vikenda pretukli su jednog mladića u središtu grada, pijani su pobegli iz nekoliko lokala neplativši račun, u jednom poznatom baru na Kalelargi u trenutku najveće gužve aktivirali su aparat za gašenje, uništili su enterijer lokala i sve goste naterali u panični stampedo - piše Slobodna Dalmacija.

Britanski vojnici u Zadar su došli iz Udbine, gde su privremeno smešteni i učestvuju u međunarodnim vojnim vežbama "Imidiejt respons 19" (Immediate Response 19) pod vođstvom američkih snaga u Evropi, navodi list.

DODIK LUPIO ŠAMAR BAKIRU! "Ovo mu nije prvi put, ali da to radi ne bi bilo ni KRIZE NI PARALIZE"

Nedavno su dobili slobodno nedelju dana i na zadarsko područje ih je stiglo stotinjak.

- Po danu su više-manje normalni gosti, idu na ručak, na kupanje, iznajmljuju brodove za obilazak ostrva ili sede u kafićima i piju kafu. Ali uveče i noću podivljaju - rekao je neimenovani vlasnik zadarskog kafića.

Zadrani se, kako je vlasnik istakao, boje vojnika, koji rasteruju goste i niko ne želi da upadne u incident s njima, jer znaju "da svašta mogu napraviti".

ŠEŠELJ RAZAPEO MILA! "To je najveći kriminalac i izdajnik u poslednjih 100 godina" (VIDEO)

Portparolka hrvatskog ministarstva obrane Irena Firšt nije mogla da komentariše ni ponašanje britanskih vojnika u Zadru, niti je mogla da potvrdi da se radi o padobranskoj jedinici s 200 pripadnika britanskog ratnog vazduhoplovstva, smeštenoj u Udbini, prenela je Slobodna Dalmacija.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: str
  02/07/2019 - 19:43
  Kao JNA, zar ne, Zadrani?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi