Tvor
Profimedia
Tvor

Profimedia

Tvor, Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u naselju Šibovi u Banjaluci, a uhapšeni su Vladimir Sumonja i Luka Tomašević.

Inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici u pomenutom naselju postoji veća količina narkotika. Na tu lokaciju odmah je upućen veći broj policajaca, ali niko nije mogao očekivati šta će se desiti prilikom dolaska u Šibove – priča izvor Srpskainfo.

Nakon što su došli do vikednice policajci su tu zatekli Sumonju i Tomaševića, ali su oni odlučili da se neće tako lako predati.

Kada su videli policajce jedan od njih je uzeo živog tvora i gađao policajce. Na sreću niko od policajaca nije povređen, a dileri su savladani i uhapšeni – prepričava izvor Srpskainfo šta se dešavalo u ovoj neobičnoj situaciji.

Nakon što su tvor i dileri savladani, policija je u okviru akcije “Target” pretresla kuću, pomoćne objekte i automobile koje koristi osumnjičeni.

 

– Tom prilikom nađeno je oko kilogram spida, ekstazija i marihuane, kao i oprema za uzgajanje marihuane – rekao je sagovornik Srpskainfo.

Posle kriminalističke obrade Sumonja i Tomašević su predati u nadležnost banjalučkog tužilaštva.