Nasilje, batine, silovanje, mučenje,
Shutterstock, ilustracija
Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

Nasilje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Neđib O. (33) iz Zagreba, inače zaposlen u Nemačkoj, optužen je za kazneno delo bludnih radnji u Selcu gde u poslednje vreme prodaje robu. Navodno je imao ozbiljnu nameru iskoristiti devojku za polni odnos u kasnim večernjim satima 13. jula.

Trenutno se nalazi u istražnom zatvoru koji mu je odredio Okružni sud u Rijeci zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno delo.

Neđib je nasrnuo na 18-godišnju devojku koja se nalazila blizu autobusne stanice u Selcu, na Jadranskoj magistrali. Devojka je izgubila svest što je optuženi pokušao da iskoristi kako bi s njom imao polni odnos. Plan mu je propao kad se devojka osvestila, odgurnula ga i obukla se. Kad je pokušao ponovno nasrnuti na nju, ona ga je uhvatila za vrat i tako se obranila.

Pročitajte još:

Priveden je na ispitivanje u riječko Opštinski državni sud gde je, kao i u policiji, negirao događaje. No, istražni mu je zatvor određen jer je Neđib višestruko osuđivan, u čak osam navrata, u razdoblju od 2005. do 2016. godine, zbog delikata na području Zagreba, gde ima prijavljeno prebivalište, te u Nemačkoj, gde je, po svom iskazu, zaposlen.

Radilo se o imovinskim deliktima, razbojništvu i nanošenju teških povreda, a kako se saznaje iz izvora bliskih sudu, sedam su mu puta izricane kazne zatvora.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT