Desimir (60) ubio ljubavnicu Milicu (49), pa presudio sebi! Bili su u tajnoj vezi više od 20 godina?!

Srpska info/Alo.rs/M.Ž. | vesti 2019-04-13 20:11:30 2019-04-13 20:11:30

Desimir je taj dan više puta tražio Milicu, ali niko od meštana ovog sela nije sumnjao da planira da je ubije

Alo!

Kako Srpskainfo saznaje, Desimir je taj dan više puta tražio Milicu, ali niko od meštana ovog sela nije sumnjao da planira da je ubije.

Pročitajte još:

 

Prema pričama meštana, Desimir i Milica su godinama bili ljubavnici i to su svi znali u ovom selu. U Policijskoj upravi Doboj rekli su, navodeći inicajale, da je juče oko 7.40 časova u dvorištu porodične kuće u Očaušu pronađeno beživotno telo Milice Klječanin.

- Nakon što im je to prijavljeno, policija je iz Teslića izašla na lice mesta i pronašla telo ženske osobe sa vidnim povredama u predelu grudi, koje su najverovatnije nanesene vatrenim oružjem. Takođe, u blizini tela pronađene su i čahure - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je pojasnila da je na udaljenosti od 250 metara nađeno i telo od Desimira sa povredama glave, pored koga je pronađeno i oružje.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je najverovatnije motiv ubistva to što je Milica planirala otputovati da radi u inostranstvo.

- Navodno je pričala da će otići kod sestre u inostranstvo da radi i živi. Verovatno to Desimir nije mogao da podnese, pa se odlučio da ubije i nju i sebe - kaže izvor iz istrage za Srpskainfo.

Preporučujemo i ovo:

 

Meštani Očauša juče su u šoku prepričavali šta se desilo, svi ističu da motiv ovog nezapamćenog zločina može samo biti ljubomora.

- Milica je bila udata i ima dva sina, a Desimir je takođe bio oženjen i imao troje dece. Oboje su imali i unučadi, a bili su ljubavnici sigurno duže od 20 godina. Svi u selu su to znali, pa niko nije posebno obraćao pažnju na to - ispričao je jedan meštanin.

On je dodao da je u četvrtak po danu Desimir dolazio u jedan kafić i raspitivao se da li je neko vidio Milicu.

- Bio je malo uznemiren, ali niko nije puno na to obraćao pažnju. Neko mu je rekao da ju je vidio na autobuskom stajalištu i da je čekala autobus za Teslić. Nakon toga on je otišao iz kafića. Kasnije sam čuo da je svojim kombijem otišao tražiti Milicu - pojasnio je naš sagovornik.

On je dodao da je čuo da je on zatim kombijem na jednom mostu presekao put autobusu i da je tu maltretirao vozača.

- Vozač tog autobusa je rekao da je on njemu nešto dobacivao i da je zatim ušao u autobus i pregledao sve putnike, pa tek kad je video da Milica nije u autobusu, izašao je i otišao - rekao je pomenuti meštanin.

On je dodao da su uveče sedili kod pomenutog kafića, a da je u njihovom društvu bio i Miličin sin.

- Oko 19.30 časova čuo se rafal, kasnije još jedan pucanj. Mislili smo da neko onako puca iz puške. Tek u petak ujutru sam čuo da su pronašli Milicu ubijenu, a pošto su svi znali da su oni bili u vezu policija je odmah krenula da traga za Desimirom - kaže sagovornik Srpskainfo.

Ističe, da na oko 150 metara od Miličine kuće da su primetili njegov kombi.

- On je kombijem skrenuo sa puta, te je otišao na svoju livadu i tu se ubio pucajuće iz puške u glavu. Niko nije očekivao da se ovo može desiti, jedini motiv za ovako nešto je ljubomora, jer je ona pričala da će otići u inostranstvo - pojasnio je pomenuti meštanin.

Ljubav jača od pameti

Jedan od meštana Očauša ispričao je da godinama poznavao i Milicu i Desimira i da ga je ovo veoma pogodilo.

 

- Desimir mi je rođak i on je bio dobar čovek. Miran, nikada nije pravio probleme. Ne znam zašto ovo uradi. Ovo se desi kada ljubav i ljubomora budu jači od pameti. Šta god da se dešavalo između njih, nije smeo ovo uraditi. Uništio je život i svoje i njene porodice - istakao je jedan od meštana.

Expand player
Pogledajte više